Είμαστε η Cosmosfood.

Από το 1998, η COSMOS FOOD συνεχώς εξελίσσεται και ανέπτυξε σοβαρή αντίληψη πάνω σε θέματα διερεύνησης των πραγματικών αναγκών του χώρου και της αγοράς, που παράλληλα μαζί με την πελατοκεντρική φιλοσοφία, ανέδειξε τον πελάτη σε πραγματικό συνεργάτη.
Για την COSMOS FOOD το κέρδος του συνεργάτη, υπήρξε βασική μέριμνα και επιδίωξη. Προτεραιότητα υπήρξε εξ’ αρχής η έρευνα των προϊόντων και οι επιλογές νέων, έτσι ώστε να έχουν μακροπρόθεσμη προοπτική, κερδοφορία και αποδοχή.
Η οργάνωση της COSMOS FOOD αναφορικά με την υποστήριξη των πωλήσεων των συνεργατών της, την ικανότητα να διακινήσει και να  προωθήσει αποτελεσματικά το σύνολο των προϊόντων, ασχέτως του
όγκου εργασιών πάντα σε σταθερή ποιότητα, προσδιόρισαν την εταιρική ταυτότητα της ως ενός μεγάλου και αξιόπιστου συνεργάτη.
Υπήρξε φυσική απόρροια των πραγμάτων λοιπόν εκτός από στρατηγικό στόχο, η ανάπτυξη της COSMOS FOOD σε μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο της τροφοδοσίας χώρων μαζικής εστίασης με χαρακτηριστικό γνώρισμα σε κάθε περίπτωση την αξιοπιστία.
Αξιοπιστία προϊόντων, ανθρώπινου δυναμικού και παροχής υπηρεσιών προς κάθε συνεργάτη.
Είμαστε κοντά στον πελάτη από το δειγματισμό μέχρι την πώληση και μετά από αυτή όπως έχουμε αποδείξει στην πράξη.
Στηρίζουμε με την οργάνωσή μας, με την ποιότητα των προϊόντων και τις ανταγωνιστικές τιμές στις πωλήσεις των πελατών μας.
Πρόθεσή μας είναι η μόνιμη έρευνα νέων προϊόντων και η διάθεση αυτών σε χώρους μαζικής εστίασης με στόχο την αμφότερη κερδοφορία.
Η φιλοσοφία μας δεν είναι να δουλεύουμε μόνο για του πελάτες αλλά να συνεργαζόμαστε με αυτούς.

Η εταιρεία COSMOS FOOD είναι μια εμπορική εταιρεία τροφοδοσίας προϊόντων (τροφίμων) και εξοπλισμού σε χώρους μαζικής εστίασης με ηγετική θέση στην κατηγορία πελατών καφετέριας – καφέ μπαρ – εστιατόρια – κυλικεία ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική.
Με βάση τις ικανότητες, τη γνώση του χώρου και των αναγκών του, την εμπειρία στο χώρο της τροφοδοσίας των χώρων μαζικής εστίασης από το 1998, είμαστε μετά από μια μακρά πορεία σε θέση να προσφέρουμε πραγματικά ολοκληρωμένα προϊόντα προς του πελάτες μας για την ικανοποίηση των
αναγκών της αγοράς και του τελικού καταναλωτή.
Είμαστε κοντά στον πελάτη από τον δειγματισμό μέχρι την πώληση και μετά από αυτήν όπως έχουμε αποδείξει στην πράξη.
Στηρίζουμε με την οργάνωσή μας, με την ποιότητα των προϊόντων και τις ανταγωνιστικές τιμές στις πωλήσεις.
Η φιλοσοφία μας δεν είναι να δουλεύουμε μόνο για τους πελάτες αλλά να συνεργαζόμαστε με αυτούς.

Με βάση τις ικανότητες, τη βαθιά γνώση του χώρου και των αναγκών του, την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της τροφοδοσίας χώρων μαζικής εστίασης, είμαστε μετά από μια μακρά πορεία σε θέση να προσφέρουμε πραγματικά ολοκληρωμένα προϊόντα προς του πελάτες μας και πρωτοποριακές προτάσεις
για την ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς και του τελικού καταναλωτή.
Για τους λόγους αυτούς δημιουργήσαμε το υπάρχον e-shop χονδρικής πώλησης, πιστεύοντας ότι θα αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.
Στηρίζουμε με την οργάνωσή μας, με την ποιότητα των προϊόντων και τις ανταγωνιστικές τιμές.
Στόχος μας η καλύτερη δυνατή πώληση και από τις δύο πλευρές.