Παράγεται από 80% πρόβειο γάλα και 20% κατσικίσιο γάλα.
Η ελαφριά και αλμυρή της γεύση της γραβιέρας την κάνει να διαφέρει από τα υπόλοιπα τυριά αφού μπορεί να καταναλωθεί μόνη της, ως σαγανάκι, στην σαλάτα και σε sandwiches.
Παράγεται από 80% πρόβειο γάλα και 20% κατσικίσιο γάλα.
Η ελαφριά και αλμυρή της γεύση της γραβιέρας την κάνει να διαφέρει από τα υπόλοιπα τυριά αφού μπορεί να καταναλωθεί μόνη της, ως σαγανάκι, στην σαλάτα και σε sandwiches.
| Μάρκα | |
|---|---|
| Τεμάχια ανα κιβώτιο | 1 |
| Βάρος(gr/ml) | 3 κιλά |